Fotoverslag week 27 + 28 – 2020 | (bijna) Vakantie

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 27 en 28 – 2020. Deze week een dubbele met de week voor mijn vakantie en de eerste week van mij vakantie. Ondanks dat onze echte vakantie niet meer doorging zijn we toch nog even vier dagen weg geweest in eigen land. Veel kijkplezier!

 

Week 27

MAANDAG


Wilco heeft nachtdiensten en dat houdt voor mij in dat ik lekker veel kan lezen. Kan ik anders ook wel, maar het is toch gezelliger om ’s avonds samen tv te kijken o.i.d.

 

DINSDAG


Een dagje vertoeven bij Van der Valk in Hengelo.

 


Grapje, moest gewoon werken. Al lag deze Tony al wel lekker voor mij klaar bij binnenkomst.

 

WOENSDAG


Afscheidslunch van onze afstudeerstagiaire. Dat betekende een broodje van de Broodbode, nomnomnom.

 


Altijd leuk zulke bedankjes.

 

DONDERDAG


De laatste video die ik heb edit voor mijn vakantie, dat wordt afkicken…

 

VRIJDAG


Jeej, ik heb vakantie! En omdat het vrijdag is mocht ik weer koken. Het recept wat ik hier maak kun je in deze blogpost terugvinden.

 

ZONDAG


Wilco en ik gingen de kleine koffers bij mijn ouders ophalen voor onze ‘vakantie’ naar Nijmegen en toen we terug kwamen bij de auto kroop deze vriend eroverheen.

 


Kijk hoe mooi de appelboom van mijn schoonvader is!

 

Week 28

MAANDAG

 
Op tv meubel oriëntatie jacht bij IKEA.

 

Ik denk dat het meer dan een jaar is geleden dat ik gestreken heb en dat was ook voor vakantie haha.

 

DINSDAG


Op naar Nijmegen, maar eerst nog even naar Eijerkamp in Zutphen om daar ideeën op te doen en daarna door naar de Trendhopper waar we even keken hoe deze kleurencombinatie staat.

 


En toen waren we echt op vakantie in ons hotel in Nijmegen. We zaten in Hotel Nimma. Prima hotel, maar de schoonmaakspullen zijn denk ik zoek.

 


De andere kant van de kamer, mocht je daar benieuwd naar zijn 😛

 

WOENSDAG


Zo leuk met z’n tweeën in de regen door Nijmegen lopen terwijl je zonder corona lekker met 40 graden all inclusive in Marrakech had kunnen zitten. We blijven lachen, want wij hebben het gewoon leuk samen en zijn verloofd!

 


Teenage Mutant Ninja Turtles! Wilco’s (jeugd)helden.

 

 
Sushi timeeee, wij gingen Sushi eten bij Saison. Super vriendelijke bediening en het eten smaakte heerlijk. Echt een aanrader voor als je een keer in Nijmegen bent.

 


Dit is hoe de voeten van aan ambtenaar die een keer achter haar bureau wegkomt en veel loopt eruitzien. Het is zo stom, maar altijd als ik veel loop krijg ik last van mijn tenen aan mijn linker voet. Alsof ze dan opeens te veel tegen elkaar aandrukken ofzo. Maar goed dit is dus wat er tegen helpt, om elke teen een pleister.

 

DONDERDAG


Aangezien de regen niet wilde stoppen gingen we naar Duiven en bezochten we o.a. Loods 5 en Woondock. Bleek dat we toch nog een beetje in de Marokkaanse sferen kwamen.

 

ZONDAG


Vrijdag en zaterdag hebben we thuis rustig aan gedaan en op zondag hebben we Kevin uitgenodigd om bij ons pannenkoeken te eten met als afsluiter een ijsje.

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *