Fotoverslag week 27 – 2022 | Wilde bloemen

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 27 – 2022.  Deze week zie je een kleine ergernis van mij, mijn bijzondere ’treinreisangst’ en mooie wilde bloemen die ik tegenkwam met een extraatje. Veel kijkplezier!

 

Dinsdag


We waren bij Kevin, dus dat betekende Oppassen!!! kijken.


Woensdag


Waarom is het zo moeilijk om je kussen weer goed terug te leggen als je er iets onderuit pakt? Kan iemand mij dat vertellen? 😛


Donderdag


Deze mooie wilde bloemen kwam ik tegen en maakte er nu eens een foto van. Tijdens het terugkijken zag ik dat er op een bloem een bij of hommel(?) zat. Leuk detail 😀

 


Op naar de zomerborrel van m’n werk. Stap 1 was van huis op de fiets naar het station. Ik maak zodra ik m’n fiets heb weggezet op het station een foto. Dat doe ik altijd als ik met de trein ga (1x in de 10 jaar ofzo, maar goed), zodat ik hem altijd terug weet te vinden en bewijs heb als hij gestolen is.

 


Daar zat ik dan in de trein. Iedere keer vind ik het weer spannend en gaat er door m’n hoofd: zit ik in de juiste trein? Tig keren heb ik op het scherm in de trein gekeken, op m’n telefoon en of ik wel het juiste kaartje had gekocht. Ik dacht dat hij gelijk van Enschede naar Hengelo ging zonder te stoppen, maar hij stopte tussendoor toch een keer. Dus ik ging weer twijfelen hahaha alsof ik voor het eerst in m’n leven ergens naar toe ga.

 


Het is me gelukt hoor! Ik zat in de juiste trein en ben daarna in één keer goed gelopen naar de locatie van de borrel. Daar aangekomen stond het eten al klaar en kon ik zo aanschuiven.

Vrijdag


Op Instagram zag ik dat iemand een leuke jumpsuit had gekocht bij Action. Dus ’s middags ging ik erheen en was er eentje in mijn maat die beschadigd was. Die liet ik dus liggen, later op de middag ging ik naar een ander filiaal en daar was een goede te koop. Eenmaal thuis paste ik hem aan en zat hij voor geen meter. De volgende dag meteen weer teruggebracht. Vond het wel jammer, want leek me wel een fijne jumpsuit voor op vakantie.


Broodje pulled pork van eigen barbecue! Veel werk en je hebt het zo op, maar het was het zeker waard en Wilco gaat het sowieso nog een keer maken.

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *