Fotoverslag week 25 en 26 – 2022 | IJsjes

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn dubbele fotoverslag van week 25 en 26 – 2022.  Deze weken kreeg mijn neefje een rondleiding bij de brandweerkazerne, at ik meerdere ijsjes en gaan we op muizenjacht. Veel kijkplezier!

 

Week 25 | Woensdag


Moestuinlife. Ik heb dit jaar een beetje valsgespeeld. Er kwam niet veel uit mijn budget moestuin waardoor ik uiteindelijk op de zaterdagmarkt wat moestuinplantjes heb gehaald. De kleine ding in de bak linksonder is wel vanuit de budgetmoestuin gegroeid. Wat ik heb gehaald is aardbei, broccoli en andijvie.

 

Vrijdag


Deze keer maakte ik tijdens mijn kookvrijdag Pulled Chicken Bowl. Lekker, maar deze bowl blijft het lekkerst!

 

Zaterdag


Mijn neefje wil al heel lang naar ‘mijn’ kazerne. Dat kon een lange tijd niet vanwege C. Nu kon dat wel weer dus nam ik hem op een zaterdag mee en toevallig was er op dat moment ook een rondleiding met andere kinderen. Dus hij mocht ook even water spuiten. Hij vond het helemaal geweldig! Nu ben ik natuurlijk de beste tante ooit haha.

 

Zondag


Wilco ging aan de hand van dit boek vlees klaarmaken op de barbecue en ik maakte een salade die erin stond. Daar heb ik ook een tiktok van gemaakt. Als je het leuk vindt om hem te bekijken zoek dan op: accentable.

 


Ik neem meestal een broodtrommel mee naar mijn werk, want dan weet ik zeker dat mn brood niet plat uit m’n tas komt en heb ik alle etenswaren mooi op één plek. Maar het afwassen ervan vind ik verschrikkelijk. De bak van de vleeswaren was er ook weer eens aan toe. Dus ik heb alle zin die ik had verzameld en ben het gewoon gaan doen.

 

Week 26 | Dinsdag


Het is weer even geleden, dus het werd tijd voor een nieuwe ijsjesfoto! Kevin had meloen, Wilco mojito en ik weer de kaneelcake van Nollen 😀

 


Toen we het ijsje op hadden liepen we door naar de Raifeissenstraat. Wilco’s opa is directeur geweest van de oude melkfabriek en Wilco heeft ongeveer de eerste 6 jaar van zijn leven aan deze straat gewoond. Was dus leuk om te kijken hoe het nu geworden is met de nieuwe huizen en Jumbo.

 

Woensdag


We zijn op muizenjacht. Inmiddels hebben we er een stuk of zes gevangen.

 


Nog meer ijs! Ik was in Hengelo ’s avonds aan het werk bij de PPMO baan en opeens kwamen ze daar binnenlopen met ijs. Bleek dat dit eigenlijk was voor mensen die in de file stonden door het boerenprotest. De file was er inmiddels niet meer, maar het ijs nog wel. Nou kom maar door hoor! Dit was cookie caramel.

Vrijdag


Mama en ik zouden een marathon houden met het programma: We zijn er bijna! Helaas ging dat nu ineens niet via de tv, dus wordt dat een andere keer. In plaats daarvan gingen we de film: F*ck de liefde 2 kijken op Netflix.

Zondag


Jack ging weer eens op m’n voeten liggen haha.

 


De eerste aardbeien uit eigen tuin, jeeej!

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *