Fotoverslag week 24 – 2022 | Pulled pork

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 24 – 2022.  Deze week heb ik weinig foto’s gemaakt, maar heb toch nog wat om met jullie te delen. Het is voornamelijk eten zoals een broodje pulled pork, mijn babyneefje die jarig is en werk. Veel kijkplezier!

 

Donderdag


Mijn collega kwam met het goede idee om Broodbode te lunchen. Na een rondvraag bij collega’s bestelden we het en fietste ik erheen om het op te halen. Wel jammer dat de bestelling niet compleet bleek te zijn… Ze konden het niet naleveren, maar hebben mijn naam genoteerd  zodat ik het nog te goed heb voor een andere keer. Ik had het namelijk al betaald.

 


Nog meer eten! Deze keer een broodje pulled pork waar een collega druk mee is geweest.

 


Het pulled pork broodje van dichtbij 😀

 


Even snel een foto gemaakt voor mijn bbq-man, om te laten zien waarin het gemaakt is.

Zaterdag


Afgelopen zaterdag vond de Nationale Brandweerherdenking plaats. Voor Brandweer Twente maakt ik een video/foto compilatie van alle water-eretekens die ik op tijd binnen kreeg. Het resultaat kun je hier bekijken.

 


Wilco maakte een broodje Mexicaanse hamburger. Vervolgens maakte hij een poll op Instagram wat de volgende moet worden. Je kon kiezen tussen de Spaanse of Griekse. De meeste stemmen gingen naar de Griekse, dus dat wordt de volgende. Zal die natuurlijk ook weer hier plaatsen. De Mexicaanse variant was in ieder geval geslaagd. Vooral het knapperige door de nacho’s en de zelfgemaakte saus erbij vond ik erg lekker.

 

Zondag


Mijn jongste neefje is al weer 1 jaar oud! Nouja, op de foto nog niet een dag later was hij pas echt jarig tegelijk met mijn moeder. We vierden het nu al wel tegelijk met de verjaardag van mijn zus. Snap je het nog? M’n zus is twee dagen na m’n moeder en neefje jarig haha.

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *