Fotoverslag week 23 – 2020 | Stickers gemaakt

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 23 – 2020. Ons appartement is nu officieel verkocht, de stickers die ik maakte voor Brandweer Twente en de Twente Safety Campus zijn binnen en we gingen weer op pad om dingen uit te zoeken voor in ons nieuwe huis. Veel kijkplezier!

 

MAANDAG


De week begon met waar hij eindigde, met taart. Een vriendin van mij was jarig geweest dus kwam ik op visite.

 

WOENSDAG


Ik was even naar mijn werk geweest en toen ik terug kwam lagen de verkocht stickers in de brievenbus. Wilco heeft ze er toen op geplakt. Ben benieuwd hoe lang het bord nog moet blijven hangen…

 

DONDERDAG


We gaan steeds meer richting normaal. Dat houdt in dat we ook steeds meer op de kazerne aanwezig zullen zijn. Om iedereen er aan te herinneren dat corona nog niet over is en we de 1,5 meter blijven hanteren hebben mijn collega’s bedacht om stickers en vloermatten te maken. En ik mocht dat uitwerken. Zo leuk om te zien hoe het eindresultaat er dan uit ziet. Dat poppetje, Bluss heet hij heb ik niet gemaakt hoor, maar de rest wel haha.

 

VRIJDAG


Voor de Twente Safety Campus heb ik ook stickers gemaakt en daar zijn ze gelukkig ook tevreden over.

 

ZATERDAG


Haat aan deze labels. Ik word er helemaal gek van. Gelukkig heb ik een handig schaartje waarmee ik ze er makkelijk uit kan krijgen.


We gingen weer even kijken en niet kopen voor meubels, verfkleuren en vloeren. Welke bank en stoelen het moeten worden zijn we nu over uit. De kleuren bijna. Al ben ik al wel helemaal verliefd op deze groene kleur. De grijze kleur op de foto, wordt de kleur van de bank.


’s avonds kwam de blog met het recept van deze fudge met bastogne en witte chocolade online. Dat bleek een enorme hit te zijn. Er werd volop gereageerd op social media en dat was best leuk voor de verandering.

 

ZONDAG

Ik was bezig met het bed opmaken toen Wilco er bovenop ging liggen. Ik ging gewoon verder waar ik mee bezig was dus kwam hij er vast onder te zitten. Hier deed hij een poging om eruit te komen hahaha.


Vervolgens werd ik opgesloten op het balkon zonder telefoon of wat dan ook en toen stonden we quitte.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *