Fotoverslag week 21 – 2020 | Hemelvaart

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 21 – 2020. Wij vierden Hemelvaart anders dan hoe normale mensen dat doen, barbecueden en gingen weer op meubeljacht. Veel kijkplezier!

 

MAANDAG

Wachtruimte mondhygiënist
De derde en laatste keer dat ik naar de mondhygiëniste moest. Nu moet ik over drie maanden er weer heen om te kijken hoe het er dan voor staat. Ben benieuwd hoeveel geld ze dan weer aan mij gaan verdienen :’)

 

DINSDAG

Wilco staat in de keuken
Mijn kok was wat laat met het koken en ik had best wel trek. Mijn taak (tafeldekken) had ik mooi op tijd voor elkaar dus ik zat met een knorrende maag op de bank te wachten tot het eten klaar was.

 

Zakje met koekjes is niet goed afgeslotenWij hebben gewoon boterhamzakjes in huis om zulke koeken af te sluiten, maar Wilco gebruikt lieve deze zakjes want die zijn makkelijk af te sluiten. Moet je dat alleen ook wel doen en ze niet zo wegleggen hahaha.

 

WOENSDAG

Mijn neefje zit bij Wilco op schoot een filmpje te kijken
Mijn ouders kregen hun nieuwe tuinset en om die in te wijden gingen we gezellig barbecueën. Mijn neefje is een echte druktemaker en kan niet lang stil zitten. Dat hoeft ook niet, maar ik vond het zo schattig dat hij zo rustig bij Wilco op schoot een video van Bob de Bouwer keek dat ik er even een foto van moest maken.

 

DONDERDAG

Madelon en Wilco tijdens het geocachen met Hemelvaart
De meeste mensen gaan fietsen met Hemelvaart. Wilco en Madelon niet, nee zij gaan geocachen haha. We hebben nu een betaald account voor drie maanden waardoor we meer caches in de buurt kunnen doen. Dit was een ‘serie cache’ die uit 9 caches bestaat en bonus opdrachten. Het thema was de serie La Casa de Papel en voordat je aan de route van 6km begint moet je eerst allerlei puzzels oplossen om de coördinaten te krijgen. Aardig wat werk dus. Ik vond het leuk om te doen, maar het blijft raar als er allemaal mensen door het bos fietsen en jou midden in de bosjes zien zoeken. Je ziet ze dan echt zo kijken van zoekt ze nou een plek om haar behoefte te doen? Wat doet ze? Gaat het wel goed? Zorgt wel voor grappige situaties haha. Al met al heb ik een leuke Hemelvaart gehad.

 

VRIJDAG

Tafel van de winkel Aanhuis.nl
De dag na Helelvaart wat ik ook vrij #ambtenaar en gingen wij op pad. In de vlog van vorige week vertelde ik dat Wilco een prijs had gewonnen via Facebook. Wij hadden daar een afspraak voor gemaakt en hebben onze smaak en ideeën doorgenomen. Ben erg benieuwd wat zij er van gaan maken.

 

Ovenschaal met etenOp vrijdag kook ik en meestal probeer ik dan een nieuw recept uit. Een hele tijd terug maakte ik dit recept en Wilco vond het zo lekker dat hij vroeg of ik het nog een keer wilde maken. Dat wilde ik wel, ondanks dat het vullen van de cannelloni’s wel een ontzettend rot werk is. Al ging het nu al wel beter dan de vorige keer.

ZATERDAG

Wilco, Kevin en Gerrit
Na heel veel weken heb ik Kevin weer gezien! We hebben met z’n vieren gezellig even gewandeld (op gepaste afstand) en hem daarna weer thuis ‘afgezet’. Wij mogen namelijk niet naar binnen dus iemand van de begeleiding komt hem ophalen en brengt hem weer naar zijn appartement. Wij zijn in ieder geval blij dat we hem weer kunnen zien en hopelijk kunnen wij op de één of andere manier volgende week zijn verjaardag vieren wanneer hij 30 wordt!

 

Winkelwagen in Duitse supermarktWilco en ik gingen nog even naar de nieuwe Duitse supermarkt in het oude V&D/Hudson Bay pand. Was niet veel aan.

 

ZONDAG

Stoel in winkel

We gingen weer eens naar de meubelboulevard in Oldenzaal. We hebben een bepaalde lamp gezien die we straks in ons huis willen en waren benieuwd wat voor een soorten ze hier daar van hadden. Ook keken we weer naar fauteuils en deze vinden wij erg leuk.

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *