Fotoverslag week 20 t/m 23 – 2022 | Libelle Zomerweek

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 20 tot en met 23 – 2022.  Werken op de PPMO baan, met mama naar de Libelle Zomerweek en ik was heel blij met een meneer op de markt. Veel kijkplezier!

 

Week 20

Het Zonnetje In Huis kijken bij Kevin.

 


Ik mocht weer een middagje helpen als test assistent op de PPMO baan en dan is dit mijn werkoutfit.

 


Uitgroei laten bijwerken, want dat was hard nodig.

 

Gezellig met mama naar de Libelle Zomerweek. Het was de minst leuke Libelle Zomerweek editie waar ik geweest ben, maar ook degene waarbij ik het meest gekocht heb haha.

 


Ga je nietsvermoedend naar het Miro center, koop je iets, krijg je een munt bij de kassa vanwege het 10 jarig bestaan en mag je die inleveren voor een lekker gebakje van bakkerij Nollen. Dat was een leuke en lekkere verrassing.

 


Mijn winterkleding moest plaats maken voor m’n zomerkleding en dat betekent nieuwe items op mijn Vinted account. Van dit jurkje wilde ik de print/stof wat beter laten zien dus maakte ik een extra detailfoto.

 


Even wat boodschappen doen. Ik maak mijn fietst altijd vast aan een nietje. Toen ik bij het winkelcentrum kwam was alles leeg en toen ik terugkwam heeft iemand het gewoon gepresteerd om zijn of haar fiets zo neer te zetten aan de andere kant van het nietje dat ik weer allerlei manoeuvres moest uithalen om er fatsoenlijk weg te komen. WAAROM?! Er was genoeg plek. Ik snap dit echt niet.

 


Eenmaal thuis trof ik dit in de achtertuin aan. Wij hebben nogal brutale Eksters die steeds alle pindakaas pakken. Daarom hadden we al een extra maatregel genomen, maar ze hebben er nu voor de zoveelste keer zo hard aan lopen trekken dat ie weer op de grond terecht is gekomen. Geen pindakaas meer voor de vogels helaas.

 

Week 21


Uno met Kevin en Wilco.

 


De finale van de Conference League gekeken bij m’n schoonvader. Aan de sfeer heeft het niet gelegen haha.

 


Met Hemelvaart gingen Wilco en ik een kijkje nemen op de Weerselose markt.

 


Spelen met het kleinste neefje <3

 

Week 22

Ik had een pizzasessie van/met m’n werk dus dan kan de pizza niet ontbreken toch 😀

 


Huuln. Dessers blijft niet bij Feyenoord dus had hij een videoboodschap voor mij opgenomen. Geintje natuurlijk.

 


Op het winkelcentrum was de nieuwe ijssalon geopend en hadden ze een actie. We waren net optijd. Na ons werd het enorm druk en stond er een behoorlijke rij.

 


Bezoekje aan de podotherapeut. Sorry als je een voetenfobie hebt en veel plezier ermee als je een voeten fetisj hebt.

 


Mijn man heeft een hobby en die hobby bevalt mij wel.

 


De rits van mijn winterjas was kapot. Althans die dingetjes waarmee je de rits open en dicht doet. Ik ermee naar de kleermaker en die stuurde me door naar de markt. Gelukkig had die meneer nog het een en ander op voorraad en was ik voor €6,- klaar. Dat is beter dan een hele nieuwe rits waar ik zo €40,- voor kwijt zou zijn volgens de kleermaker. Ben vooral blij dat ik in ieder geval nog een winter kan genieten van deze fijne warme jas.

 


Pizza maken op de bbq. Helemaal zelf gemaakt. Ja ook het deeg.

 

Week 23


Als ambtenaar moet je de eed of belofte afleggen en na dik drie jaar had ik dat nog niet gedaan. Lag niet aan mij, maar door C lag het een hele tijd stil. Nu was dan eindelijk het moment dat we de repressieve onderdompeling kregen en vervolgens de eed of belofte af mochten leggen.

 


Kevin was vorige week jarig en heeft toen van ons o.a. nieuwe Uno kaarten gekregen. De oude waren echt op.

 


Onze dakgoot werd vervangen dus stond er een steiger achterthuis.

 


’s Avonds nog weer even aan het werk. Er vond een ceremoniële bijeenkomst van de ‘nieuwe’ manschappen plaats. Zij kregen hun diploma en legden ook de eed of belofte af en dat mocht ik filmen.

 


Vrienden van ons kwamen eten en daarvoor ging weer de bbq aan. Wilco maakte speciaal daarvoor moinkballs. Hier ging later nog spek omheen. Ze smaakten goed!

 


Bloemetje gelegd op oma’s plekje voor haar verjaardag.

 


Daarna gingen mama en ik naar ijssalon de Singel (oftewel de Pinguïn) en ik had zo’n zin in een ouderwets soft ijsje met discodip. Heerlijk!

 


Voor mama heb ik nog even wat dingen op de foto en op mijn Vinted account gezet.

 


Nog meer ijs! Deze keer bij van der Poel. Wilco had funky yoghurt en citroen. Ik had de smaak van de maand, kaneelcake van bakkerij Nollen. Voor herhaling vatbaar.

 


Uiteindelijk sloten we de dag af bij Olympic.

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *