Fotoverslag week 16 t/m 19 – 2022 | Ik kwam op tv

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn  fotoverslag van week 16 tot en met 19 – 2022.  Ik kwam op tv, zag leuke dingen in winkels en oppasservice Timmerman was weer eens actief. Veel kijkplezier!

 

Week 16


Uno spelen bij Kevin.

 


Wilco was weer even aan het nadenken.

 

Week 17


Heb je de Feyenoord hooligan zitten hoor 😛

 


Wilco en ik gingen naar de stad en kijken bij The Sting vanwege de verbouwing. Ik zag deze legging/broek op een pop, maar kon hem nergens in de winkel vinden. Online helaas ook niet.

 


Bij de Makro zag ik deze leuke koelbox. Als er maar een watermeloen op staat ben ik verkocht haha. Heb hem niet meegenomen, want zou niet weten wanneer ik hem zou gebruiken.

 


Jaaa, er komt eindelijk leven in mijn budget moestuin!

 


Na veel vrijdagen niet gekookt te hebben, mocht ik dat nu wel weer een keertje doen. Ik maakte Honingkip.

 


De finale van Expeditie Robinson kijken op Videoland. Nou, nou, nou wat was het toch spannend. Niemand zag aankomen dat Niels ging winnen :’).

 


Jack the Doodle mocht weer een dagje doorbrengen bij en met ons.

 

Week 18


Wilco heeft een nieuwe hobby. Barbecueën op z’n gloed nieuwe kamado van The Grill Guru. Hij heeft er al hamburgers en spareribs op gemaakt en smaakte goed!

 

Week 19

We wonnen weer eens wat bij de Postcodeloterij. Eerder wonnen we een keer een plant. Nu dus shampoo en conditioner.

 

Oppasservice Timmerman is weer actief. Hier kijk ik samen met mijn grote neefje voor het slapen gaan nog een filmpje van Cocomelon.

 


Al jaren wil ik naar de open dag van het crematorium. Per toeval kwamen we erachter dat ie er was. Ik was vooral benieuwd naar de ovens waar die in het crematorium zitten, hoe dat eruitziet en in z’n werk gaat.

 


Tijdens de open dag kon je ook invullen wel liedje er volgens jou niet mag ontbreken op een crematie. Ik vulde dat in en ondertussen werd aan Wilco gevraagd of hij wat antwoorden wil beantwoorden voor de camera. Dus hij zegt meteen: “Moet je bij haar zijn” en wijst naar mij haha. Dus zo geschiedde. Wil je nou niet missen wat ik heb gezegd? Dan kun je het hier bekijken.

 


Na de open dag gingen we naar m’n schoonvader en Jack en bleven daar gezellig eten.

 

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

2 gedachten over “Fotoverslag week 16 t/m 19 – 2022 | Ik kwam op tv”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *