Fotoverslag week 11 – 2020 | Pakketje maken

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 11- 2020. Deze week maakte ik een mooi pakketje als attentie op mijn werk, ik bakte weer wat lekkers en werd helaas natgeregend. Veel kijkplezier!

 

 

MAANDAG


Een oefening met een oplegger op de Twente Safety Campus. Dat komt niet vaak voor dus legde ik dat vast voor social media.

 


Een regenboog, het enige leuke aan regen.

 


Wilco had een toetje voor mij gemaakt dat hij ook wel eens op zijn werk krijgt. Ik weet helaas niet meer precies wat er in zat, maar het was best lekker. Ook al ziet het er niet zo uit haha.

 

DINSDAG


Bij communicatie zijn wij ook verantwoordelijk voor attenties. De meest gebruikte attentie is wijn, maar deze keer deden we het anders. We hadden nog wat handdoeken op voorraad en dove douchespul. Het leek ons leuk om daar een mooi pakketje van te maken en ik wilde niet iets standaards. Dus zocht ik op YouTube naar een leuke manier van handdoek vouwen. Dat werd deze lotusbloem. Verderop zie je het resultaat van het pakketje.

 


Mijn tissues naast bed waren op. Ik heb vaak een loopneus en daarom staat op meerdere plekken in huis een tissuedoos. Dus ik ging naar de Aldi om nieuwe tissues te halen en zag daar opeens deze mooie tissuedoos cover. Ik was al best een tijd opzoek naar een mooie voor in de woonkamer en voila daar is ie!

WOENSDAG


Ontbijten samen met een vlog van Kelly Caresse.

 


Het dagboek van Anne Frank lezen en op de achtergrond de vlog van Monica Geuze waarin ze haar lipfillers eruit laat halen, wat een contrast :’)

 

DONDERDAG


Zoals je eerder in dit fotoverslag zag was ik bezig met een leuk pakketje maken van de handdoek en de dove fles. Hierbij het resultaat met een happy me haha. Ik had er ook nog een label bij gemaakt in de huisstijl van Brandweer Twente met daarop de tekst bedankt! Leuk pakketje geworden toch?

 


Wat een rot weer. Ik had gesport op het werk en daarna moest ik natuurlijk op de fiets naar huis. Het was droog dus ik vol goede moed op de fiets gestapt. Halverwege komt er opeens een plens water uit de lucht, waardoor het helemaal geen zin meer had om mijn regenpak aan te trekken dus kwam ik doorweekt thuis. Maar wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen!

 

VRIJDAG


Ik begon de week al een soort van verkouden. Het begon met wat keelpijn, ik klonk verkouden, maar had geen verstopte neus etc. Ik had ook geen koorts dus niks aan de hand en ik kan gewoon naar kantoor blijven gaan. Tot donderdagavond de regels aangescherpt werden. In overleg heb ik toen vrijdag thuis gewerkt.

Weer een nieuw recept uitgeprobeerd. Het is een macaroni ovenschotel met gehakt.

 

ZATERDAG


’s Ochtends kwam mijn blogpost met theevragen online.

 


Cheesecake brownie, het recept hiervan staat in de Bakbijbel. We zouden met vrienden uiteten gaan, maar door de corona maatregelen hebben we wat besteld en bij hun opgegeten. Zij hadden zin in deze brownie dus heb ik hem gemaakt en hij viel in de smaak.

 

Wie is de mol. Nadat mijn mollen afvielen was de lol er wel af. Ik hem hem never nooit niet verdacht het hele seizoen door niet. Wel grappig dat ik het in de app met het grootste deel van mijn punten heb gered tot de finale.

 

ZONDAG


Mijn gehoest was inmiddels gestopt dus wij durften de deur wel even uit. We gingen naar de meubelboulevard in Oldenzaal, waar wij o.a. deze bank tegen kwamen. Wilco en ik zijn momenteel op huizenjacht en hij is helemaal in to het inrichten dus wil hij al inspiratie op doen enzo. Er waren best wat mensen op straat en in de winkels. Het voelt best onwerkelijk dat we allemaal thuis moeten blijven terwijl we ons niet ziek voelen. Toch is het heel belangrijk om dat wel te doen en ik doe dat inmiddels ook. Pas goed op jezelf en houdt rekening met elkaar. Help ouderen waar het kan en hopelijk is het allemaal niet voor niks en mogen we voor we het weten allemaal weer gaan en staan waar we willen. Gezondheid gaat voor vermaak!

 

 

Hoe was jouw week?

 

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *