Fotoverslag week 09 – 2020 | Regenpak

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 09- 2020. Hij is wat later door een technisch mankement, maar dat mag de pret niet drukken! Deze week was mijn vader jarig, trok ik mijn regenpak meerdere keren aan en ging ik in mijn pyjama op pad. Veel kijkplezier!

 

 

MAANDAG


Jaaa, we hebben weer een foto met regenpak te pakken. Het regende behoorlijk hard en mijn sokken en de onderkant van mijn broek bleven helaas niet droog.

 

De avond bracht ik door bij mijn ouders en we keken de één na laatste aflevering van Married at first sight. Ik vond dit echt een leuk seizoen. Het was natuurlijk ook wel erg spraakmakend met Henk en Chantal.

 

DINSDAG


Aan het werk op de Twente Safety Campus, heb je de nieuwe bedrijfsfilm al gezien? Hij is hier te vinden.

 


Mijn vader werd woensdag 60 en dat wilden mijn zus en ik toch niet helemaal ongemerkt voorbij laten gaan dus hebben wij op dinsdag het huis aan de binnenkant versierd. Vrienden van mijn vader hadden de buitenkant op zich genomen haha.

WOENSDAG


Weer op de Twente Safety Campus aanwezig. Naast het gebouw waar ik werk worden vliegtuigen uit elkaar gehaald. Momenteel is het volle bak.

 


Er was een onderzoeker vanuit Tsjechië die onderzoek had gedaan naar autobrandpatronen. Bij deze verbrandde auto werd de theorie in de praktijk gebracht. Ik maakte er een post over op de social media van de Twente Safety Campus.

 

Taart, want papa is 60! Lekkere aardbeienvlaai. Ik had helaas geen tijd om iets te bakken, dus mij vader houdt nog wat te goed van mij.

DONDERDAG


Ik had mij opgegeven voor het twee wekelijkse sportuurtje. Er waren helaas te weinig aanmeldingen waardoor het niet doorging, dus besloot ik gewoon zelf te gaan sporten op de loopband.

 


En nog even fietsen, spot jij mij?

 

Het regenpak mag voor de tweede keer deze week aan! Ik vind het altijd wel een gedoe om zo’n regenpak aan te krijgen en uit te doen. Misschien dat iemand daar wat op kan bedenken. Dat zou fijn zijn.

 

Wilco was aan het werk dus ik at een paella kliekje, bekeek de nieuwe Dirkfolder en had de tv aan. Genieten haha.

 

Tijd om boven schoon te maken. Dat is er gisteren natuurlijk niet van gekomen.

 

Er was zelfs tijd om mijn nagels weer een keer te lakken. Dit is de nagellak van de Hema die ik met kerst heb gekregen.

 

VRIJDAG


In mijn pyjama naar de Kruidvat. Ik deed het gewoon :’) Gelukkig zit hij hier aan de overkant dus ik hoefde niet de hele stad door in deze outfit.

 

ZATERDAG


Je mag drie keer raden waar ik was… Deze keer was ik er vanwege de brandweerchauffeursdag. Deze dag is speciaal voor de chauffeurs van de brandweer. Op niet elke kazerne staan dezelfde voertuigen dus op deze manier maken de chauffeurs kennis met andere voertuigen. En er was een prijs te winnen. Hierboven zie je een foto van het slippen.

 

ZONDAG


Nadat ik heerlijk uitgeslapen was, kwam ik beneden. Aan Wilco’s stem hoorde ik al dat er iets was. Zie ik opeens dit. Hij vertelde dat hij Fifa had gespeeld en zo boos was geworden dat hij de controller tegen de tv aan had gegooid. Het enige wat ik kon zeggen was idioot en dat ik absoluut niet aan een nieuwe tv ging meebetalen. En het meest baalde ik nog dat ik niet Wie is de mol op de bank kon terugkijken. Bleek uiteindelijk dat het beeld op tv een YouTube video was en er niks mis was met de televisie. Wat een idioot 😛

 


Wat ik daarna deed was dus Wie is de mol kijken. Heel verrassende uitkomst vond ik het. Ik heb nog steeds niet één persoon waarvan ik zeg ja dat is de mol.

 

Ik wilde bezig gaan met het fotoverslag, maar toen bleek dat mijn website eruit lag. Uiteindelijk bleek dat mijn SSL formulier niet automatisch geupdate was ofzoiets. Gelukkig werd het snel opgelost. Het was te laat voor mij om hem toen nog te maken, dus vandaar dat hij nu pas online komt.

 

 

Hoe was jouw week?

 

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *