Fotoverslag week 08 + 09 – 2021 | Documentaire

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn dubbele fotoverslag van week 08 + 09 – 2021. Deze weken had ik aardig wat ‘uitjes’, genoot ik enorm van de zon en keek ik een leuke, maar ook ontroerende documentaire op YouTube. Veel kijkplezier!

 

MAANDAG


Even naar de Twente Safety Campus geweest. Fijn om de ochtend en week weer eens ergens anders te starten.

DINSDAG


Na het lenen van de bladblazer van zijn vader is Wilco fan. Hij heeft er inmiddels zelf eentje aangeschaft en ging meteen weer aan de slag.

 

VRIJDAG


Papa was jarig, dus gingen we even op visite en aten we (stroopwafel)taart.

ZATERDAG


Al vroeg in de ochtend gingen Wilco en ik naar Tuincentrum Borghuis. Via Instagram hadden we deze olijfboompjes met pot gezien. In het echt vonden ze wat minder mooi en de potten waren ook niet echt onze smaak. Helaas gingen we dus met lege handen weer naar huis.

 


We moeten nog steeds de locals supporten toch? 😛

 


Wilco ging naar Kruidvat voor wat anders en kwam met een doos vol waxinelichtjes thuis. Ik had wel weer nieuwe nodig, maar vond dit zelf wat overdreven om te kopen. Komt mijn man er mee thuis hahaha.

 

ZONDAG

Onderweg naar Vriezenveen om op kraamvisite te gaan. Het was lekker mistig.

 


Hai zon! Het is nog wat fris, maar met de jas aan geniet ik al enorm van lekker in de tuin zitten. We maken nu nog gebruik van onze balkonset en hebben inmiddels een afspraak staan bij een tuinmeubel winkel om hopelijk het één en ander uit te zoeken. Zin in!

 

WEEK 09

 

WOENSDAG


Deze week waren er twee informatie avonden voor nieuwe vrijwilligers en daarin vertelde ik wat over social media. Op dinsdag deed ik dat vanuit huis, want het is digitaal. En woensdag deed ik dat vanuit kazerne Haaksbergen samen met een collega.

 

DONDERDAG


De podotherapeut mocht mijn nagels weer knippen. Kan ik er weer even tegen aan.


Na een heeeele lange tijd weer eens naar één van mijn favoriete winkels geweest. Ik dacht steeds waarom zal ik wat nieuws kopen? Niemand die het ziet. Maar Laura had nu een paar dingen te koop waar ik al een tijdje naar op zoek was en dan haal ik het liever bij haar, dan bij een grote winkelketen. Ze heeft tegenwoordig ook een webshop die zeker het kijken en bestellen waard is!

 

VRIJDAG


Bij de nieuwste LINDA zat een flyer waarmee ik een gratis appeltaartje bij de AH kon halen. Daar leek vandaag mij een goede dag voor. Samen met een bolletje vanille ijs en slagroom. Je moet er zelf maar een feestje van maken 😀

 


Ik vond dat ik de handdoeken behoorlijk strak had gevouwen. Zo strak als mijn moeder en oma zal mij denk ik nooit lukken, dus zeer tevreden hiermee.

 

ZATERDAG


Op Instagram had Jill van Dooren gezegd dat deze documentaire het kijken waard is. Hij gaat over Buurvrouw Roos en zij is eenzaam. Ze wordt niet begrepen door de mensen in de buurt. Haar buurjongen gaat samen met haar op zoek naar een geschikte man voor haar. Ik vond het grappig en bijzonder om te kijken en raad het aan om te gaan kijken!

 

Om iets te doen fietsten Wilco en ik naar de stad en hebben daar een rondje gemaakt. Hoe verlaten is de Oude Markt. Niks aan.

 

Nu wij op de begane grond wonen weten de verkopers etc. ons goed te vinden. En omdat wij ons niet steeds willen verstoppen achter de gele muur hebben we deze sticker aangeschaft.

 


Grieks eten! nomnomnom.

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *