Fotoverslag week 07 – 2021 | Nieuwe meubels

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 07 – 2021. Deze week stond in het teken van veranderingen in onze woonkamer waaronder de roze siergordijnen en de nieuwe meubels waaronder een bank en twee fauteuils. Tussendoor maakte ik ook weer een nieuw recept dat goed in de smaak viel. Veel kijkplezier!

 

MAANDAG


Mijn schoonvader kwam langs met Jack en ging samen met Wilco wat klusjes hier in huis doen.

 


Tijdens het klussen was Jack voor een tijdje een kantoorhond. Heel gezellig.

 

DINSDAG


Wilco had de roze siergordijnen opgehaald, want die waren eindelijk binnen. Ik vind het gelijk een stuk meer aangekleed staan. Nu de nieuwe meubels nog!

 

WOENSDAG


Onlangs had ik van mijn werk een leuk kaartje gekregen en daarin zat dit kaartje om terug te sturen. Vergat ik steeds dus had hem nu eindelijk geschreven en op de post gedaan.

 

VRIJDAG


Het boek van Lekker & Simpel cadeau kreeg van Wilco voor Kerst is echt een succes. Tot nu toe elke vrijdag dat ik kook daar een recept uitgehaald en het smaakt altijd lekker. Deze keer maakt ik de Sushi Bowl en at ik voor het eerst in mijn leven avocado.

 


De laatste avond op de oude bank dus dat was een fotootje waard 😛

ZATERDAG


Onderweg naar mijn ouders, want wij hebben geen trekhaak aan de auto en die heb je wel nodig om de aanhanger met meubels op te halen 😀

 


De opzichter houdt alles goed in de gaten haha.

 


Hier moesten de meubels in. Ik dacht dat gaat nooit passen. Het paste makkelijk :’)

 


De poten moesten er nog onder dus die maakten papa en Wilco er samen even aan vast. Het eindresultaat is te zien op mijn Instagram in een reel. Het was de bedoeling dat afgelopen zaterdag/weekend een blog over de nieuwe meubels online zou komen, maar we gaan nog meer veranderen aan de woonkamer dus besloot ik op het laatste moment om het totaal plaatje nog niet te delen.

 

ZONDAG


FC Twente – Feyenoord. Twente stond al snel met 2-0 voor dus toen was het tijd om weg te gaan. Wilco is Feyenoord fan dat zegt denk ik wel genoeg. Ik ging op de fiets naar mijn ouders en genoot daar heerlijk in de achtertuin van de zon.

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *