Fotoverslag week 07 & 08 – 2022 | Spullen weggegeven

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn dubbele fotoverslag van week 07 & 08 – 2022.  Mijn vader was jarig, ik heb weer wat spullen weggegeven en we waren druk waardoor er helaas niet zoveel foto’s te zien zijn. Ondanks dat toch veel kijkplezier!

 

Week 07


Op de logeerkamer stonden nog wat spullen die we moesten uitzoeken. Dat deden we en vervolgens hebben we een deel aan Het Goed weggegeven.

 


We gingen Feyenoord kijken bij m’n schoonvader. Jack vond het heel interessant en zat gezellig tegen Wilco aan. Meestal zit ik op de bank, alleen vind Jack al mijn kleding leuk om in te bijten dus wisselde we nu een keer van plek. Dat ging goed.

 

Week 08


Kees & Co kijken bij Kevin. Zo leuk om die afleveringen van vroeger te zien.

 


Ik ben weer wat meer op pad voor mijn werk. Hier ging ik net weer weg bij de Twente Safety Campus.


Babyfluisteraar Wilco. Glen vindt het altijd erg gezellig met hem en andersom ook haha.

 


M’n vader was jarig dus aten we met z’n allen Chinees. Ik wilde bellen om te bestellen, maar kwam er niet door. We zijn er toen maar gewoon heengegaan. Wat een drukte, niet normaal. Gelukkig waren we redelijk snel aan de beurt en duurde het wachten op het eten ook niet mega lang.


Deze kast werd bij ons overbodig dus zette ik hem zoals alles wat wij weggeven op de weggeefhoek. Waren gelukkig veel gegadigden voor en hij is inmiddels al opgehaald. De mensen die hem ophaalden waren net verhuisd en hadden wat ruimte te kort. Dus hij is goed terecht gekomen.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *