Fotoverslag week 06 – 2022 | Oppasservice Timmerman

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn dubbele fotoverslag van week 06 – 2022.  Het was tijd voor de podotherapeut, was oppasservice Timmerman aan het werk en zette ik een brandweerkazerne in elkaar. Veel kijkplezier!

 

Maandag


Mijn zoveel wekelijkse bezoekje aan de podotherapeut. Het is voor het eerst dat ze me zo pijn deed dat ik uit reflex m’n voet wegtrok. Er zat iets wat er echt weg gehaald moest worden. Dat is gelukt, dus de pijn was niet voor niks.

 


Daarna ging ik gelijk door naar de kazerne in Goor, want daar had ik een afspraak.

 

Donderdag


Ik poetste een tijd elektrisch en met de hand, ben dit jaar overgegaan op alleen elektrisch, maar ik kan er niet aan wennen. Dus heb ik toch maar weer een gewone tandenborstel gekocht, zodat ik weer kan afwisselen.

 

Vrijdag


Sinds dinsdag had ik een gekke en irritante plek op mijn vinger. Ik dacht een puistje dus ik had er een beetje aangezeten en het ging niet weg. Het ging uiteindelijk best wel pijn doen. Een dag later merkte ik een plekje op, op een teen en toen ik vrijdag klaar was met werken had ik uit het niets jeuk in m’n handpalm. Daar bleek dus ook een plekje te zitten. Toen heb ik toch de huisarts maar even gebeld. De assistent vroeg om foto’s en daar is dit er één van. Ze belde later terug en de dokter vond het op waterwratjes lijken of iets van eczeem. Na wat eigen Google werk kwam ik uit op blaasjeseczeem. Wilco gaf aan dat Lanette créme wel zou helpen tegen de jeuk en dat was gelukkig zo (Op het moment dat ik dit type gaat het alweer de goede kant op).

 


Koekjes bakken voor mijn blog van afgelopen zaterdag: Valentijn kaneelhartjes.

 


Ik maakte Kip goulash met macaroni en daar moest een laurierblaadje in. Voelde me net m’n oma tijdens het koken. Die kookte vroeger regelmatig daarmee. Ik gebruik het echt nooit.

 


We gingen even naar m’n schoonvader want hij had een grote wandkast laten maken en die kwamen we even bewonderen. Wilco was weer druk met Jack, alleen lukt het bijna nooit om daar een goede foto van te maken haha.

 

Zondag

Mijn moeder had deze vier kookboeken in huis waar ze niks mee deed. Dus zette ik ze op de weggeefhoek en nu maken we er weer iemand anders blij mee.

 

Oppasservice Timmerman was present. Allereerst maakte ik de duplo brandweerkazerne. Was mijn neefje erg blij mee. Ik wist niet hoelang hij zou blijven staan, dus heb ik er maar snel een foto van gemaakt.

 


Wanneer je oom en tante komen oppassen worden er natuurlijk pannenkoeken gegeten. Kijk nou hoe gezellig!

 

 

Bedankt voor het lezen even tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *