Fotoverslag week 03 – 2021 | Naar de Aldi

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 03 – 2021. Deze week was ik vaak bij de Aldi te vinden, maakten we een lange wandeling en werden onze ramen voor het eerst door een bedrijf gelapt. Veel kijkplezier!

 

MAANDAG


Even naar de Aldi voor de aanbieding van de pantoffels. Die verslijt ik momenteel het meest. Gewone schoenen heb ik bijna niet meer aan. Zit nu al op mijn derde paar :’) Ooit wil ik nog een keer UGG pantoffels, maar vind het veel geld om aan zoiets uit te geven. Ik kon het weer een niet vinden en uiteindelijk bleek de aanbieding woensdag pas in te gaan.

 

DINSDAG


We waren voorlopig voor het laatste met z’n tweeën bij Kevin en we keken natuurlijk Oppassen!

 

WOENSDAG


We hebben een bedrijf ingehuurd om onze ramen schoon te maken en de boei. Helaas zijn we niet enorm tevreden. We zijn benieuwd naar de volgende keer en dan maken we de beslissing of we met ze door gaan of een ander kiezen. Als ik er makkelijk bij kon zou ik het zelf gewoon doen, maar helaas kan ik dat niet.

 


Ik mocht er weer even uit voor een afspraak op de kazerne in Borne.

 


Poging twee om naar de Aldi te gaan voor de pantoffels. Deze keer wel geslaagd en heb gelijk weer tissues en hazelnoot paaseitjes meegenomen.

 

VRIJDAG


’s Ochtends toen ik beneden kwam zat dit gevaarte op de muur. Die heb ik er maar even vanaf gehaald.

 


Wilco en ik gingen wandelen. Mijn doel was eindelijk eens de 10.000 stappen aan te tikken, maar heb het helaas net niet gehaald. Onderweg kwamen we deze leuke tegel met mopshond erop. In deze hele straat kwam je om de zoveel meter een stoeptegel tegen met daarop een tekst om het poepen op de stoep tegen te gaan.

 


Wilco zorgde voor de catering (lees: Tony Chocolonely) tijdens de wandeling.

 

ZATERDAG


De Aldi is deze week mijn favoriete winkel haha. Deze keer was dit dekbedovertek in de aanbieding. Normaal hebben we vrij strakke dekbedovertrekken en ik vond het een tijd voor iets anders erbij.

 

ZONDAG


Het was een wasweekend 😀

 


Verder rustig aan gedaan en tv gekeken. Voetbal, Heel Holland Bakt en Code van Coppens.

 

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *