Fotoverslag week 03 – 2020 | AliExpress pakketje binnen

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 03 – 2020. Deze week begon ik met de Instagram cursus en daarom heb je mij als je mij volgt wat vaker voorbij zien komen op de Instagramstories. Mijn AliExpress pakketje werd bezorgd en ik ging naar de kapper.

 

 

MAANDAG


Op de fiets naar het werk. De werkweek is weer begonnen!

 

DINSDAG


In november/december heb ik gevlogd tijdens de beroepsoefendagen en nu ben ik druk bezig met het editen van die vlog. Ik vind het toch wel spannend dat ik straks waarschijnlijk te zien ben door alle volgers van Brandweer Twente. Daarom ben ik hier ook extra kritisch op. Volgende week hoop ik hem af te ronden en goed te laten keuren.

 


Jaaaa, mijn AliExpress pakketje is binnen na een maand. Bijna elke dag heb ik gecheckt of hij eraan kwam en zelfs nadat hij bezorgd was stond er op de website van AliExpress dat hij nog in China was. Heel bijzonder haha.

 


Uno-tijd met Kevin en Wilco.

 

WOENSDAG


En dit is wat er in mijn AliExpress pakketje zat. Het is een klok voor in de badkamer/douche. Naast de tijd zitten er twee timers op. 1 van 10 minuten en 1 van 1 minuut. Ook kun je zien hoe warm het in de badkamer is en de luchtvochtigheid. Ik ben er helemaal tevreden over en ik sta niet meer langer dan 10 minuten onder de douche.

 


Mijn collega heeft nu een waterontharder en daarom mag ze geen vaatwastabletten meer gebruiken. Ze had ze mee genomen naar het werk en weggegeven aan mij en nog een collega.

 

DONDERDAG


Samen met een collega ging ik naar Hilversum met deze gloednieuwe Volkswagen Touran. Rijdt heel erg fijn!

 


We gingen naar het redacteurenoverleg, want er komen voor de website wat aanpassingen in het besturingssysteem aan. Daarnaast werden er nog wat belangrijke dingen besproken en om 14.30 uur kon iedereen gelukkig weer naar huis. Zo konden we mooi de spits ontwijken.

 

De terugweg ging echt super snel. Voor ik het wist waren we alweer in Enschede.

 


En toen was het tijd om te gaan sporten. Als ik de 10 km komende april op m’n gemak wil kunnen lopen, moet er nu toch echt wel wat gebeuren.

 

VRIJDAG

 


Na een half dagje werken ging ik naar de kapsalon van mijn zus, want ik had een afspraak. Voor die tijd gingen we eerst gezellig samen lunchen en trakteerde ik op een broodje van de Broodbode. Ik had zoals altijd een focaccia met beenham, mijn lievelingsbroodje 4-evahhh!

 


Dit was mijn haar toestand toen ik bij mijn zus kwam. Niet al te best dus.

 


Ik ben altijd op mijn knapst als ik in de verf zit.

 


En dit is het resultaat. Dat ziet er toch veeeel beter uit! Alle grijze haren en uitgroei is weer weggewerkt.

 


Later op de middag nog even naar de fietsenmaker bij mij om de hoek. Mijn voorlamp had het voor de 5345445x af laten weten en ik was het helemaal zat. Voor €15,- was ik klaar en had ze hem ook nog gemonteerd. Wat wil een mens nog meer?

 

ZATERDAG


Inktvisringen van de markt als lunch, waarom ben ik hier nooit opgekomen? Ik vind vis verder niet bepaald lekker, maar inktvisringen gaan er altijd in.

 


Vervolgens fietsten we even door naar de Turkse supermarkt op winkelcentrum Boswikel. Daar was de kipdijfilet in de aanbieding dus sloegen we gelijk 2 kilo in. Dat verdelen wij thuis dan in zakjes van ongeveer 300 gram.


Eindelijk naar de Penoza film! Ik vond hem heftig en het einde kon eigenlijk niet anders, maar ik vind het wel jammer. Nu afwachten tot de spin-off met Luther begint.

 

ZONDAG


Wilco heeft eerder deze week de koekjesbijbel besteld dus ging ik chocolate chip cookies maken.

 


Het resultaat. Nom nom nom!

 

Dit was mijn week 3 van 2020. Volgende week volg ik o.a. een workshop over filmen met je telefoon op via mijn werk en staat er verder weinig tot niks gepland.

 

Hoe was jouw week?

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *