Fotoverslag week 02 – 2020 | Zwemmen

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 01 – 2020. Deze week had ik een nieuwjaarsontbijt, ging ik weer eens zwemmen en sprak ik gezellig af met een vriendin. Veel kijkplezier!

 

 

MAANDAG


Mijn eerste werkweek van 2020 begon met het nieuwjaarsontbijt. De plaatsvervangende commandant zei het één en ander en daarna werd de nieuwjaarsfilm die ik gemaakt heb getoond. Mocht je nieuwsgierig zijn je kunt hem hier bekijken.

 


Of mijn trui af geeft? Nee hoor, hoe kom je daar bij?

 

DINSDAG


Mijn collega heeft een tijdje terug deze klok besteld en hij was nu binnen. Dus had ik hem even op de grond geprobeerd. De gele kant is de plakkant, maar was zo beter te zien op de vloerbedekking.

 

Bepakt en bezakt bij Kevin weggegaan, want wij hebben zijn kerstversieringen opgeruimd en dat mocht weer naar zijn schuur.

 

WOENSDAG


Een collega op de Twente Safety Campus was jarig geweest en trakteerde op o.a. deze knappe donut.

 

DONDERDAG


Geen idee hoe het kwam, maar ik was zo moe dat ik gewoon zittend op de bank met mijn hand onder mijn hoofd in slaap ben gevallen. Dat vond Wilco zo te zien grappig en legde het gelijk vast haha. Hij had ook nog een andere prachtige foto gemaakt, maar het lijkt mij beter om die niet te delen. 😛

 

ZATERDAG


Ik ging gezellig met Julia naar Mrs. Brown en at deze heerlijke soort van wentelteefjes. Ik proef de kaneel nu nog. het was echt heel lekker!

 

ZONDAG


Op naar het zwembad.

 

Want ik ging gezellig samen met mama zwemmen.

 

 

Dit was mijn week 2 van 2020. Volgende week zie je hoe mijn start van de Instagram cursus gaat en ga ik met een collega naar het Westen van het land waar allerlei brandweercollega’s uit het hele land samen komen. De rest van de week is zoals altijd een verrassing.

 

Hoe was jouw week?

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *