Fotoverslag week 02 & 03 – 2022 | Mini me

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn dubbele fotoverslag van week 02 & 03– 2022. Van week 02 had ik zo weinig foto’s geplaatst, dat ik het niet de moeite vond om er een blog aan te wijden. Daarom is er nu een dubbel fotoverslag. Waarin je mij als mini me ziet, we spelletjes spelen met Kevin en ik bezig ging met mijn moestuinbak. Veel kijkplezier!

 

WEEK 02 | DINSDAG


Zoals bijna elke dinsdag waren we bij Kevin en keken we oppassen.

 

ZATERDAG


Mijn ouders hadden wat foto’s gekregen waar ik ook op stond. Was op een feest toen mijn ouders 12,5 jaar getrouwd waren. Mini me!

 

ZONDAG


Oppasservice Timmerman was ingehuurd om op de twee leuke neefjes te passen. Mijn hart smelt bij deze foto.

 

Tanken in Duitsland, want dat is een stukje goedkoper.

 

We kunnen weer naar de winkels, dus we deden een rondje Intratuin.

 

WEEK 03 | Maandag


Ik had een controle afspraak bij de mondhygiënist en in de wachtkamer zat nog iemand die enorm luid en asociaal kauwgom aan het kauwen was. Echt zo’n vies gesmak. Ik werd er helemaal gek van. Gelukkig was ze snel weg, wat een naar geluid.

DINSDAG

We deden weer eens een spelletje bij Kevin. Deze keer was het Minions memory. Ik won het eerste potje en Wilco het tweede. Volgende week gaan we Uno spelen.

WOENSDAG


Even op en neer naar de Aldi op het winkelcentrum.

 


Ik kocht daar dit wafelijzer. Wilco en ik wilden al een tijdje zo’n ijzer, maar wilden niet gelijk een dure voor het geval het toch niet iets voor ons is. Deze kost €20,- een prima probeerprijs.

 


Wilco haalde de schone handdoeken uit de droger en legde ze op mij. Lekker warm. Na er even van genoten te hebben, ging ik ze opvouwen.

 

DONDERDAG


Ik was weer eens op pad en op kantoor.

 

ZATERDAG


We gingen een dagje Geocachen in de Twenterand en toen we in Vriezenveen waren deden we gelijk maar even een rondje door Löwik. We zijn nog steeds opzoek naar een vloerkleed die niet belachelijk duur is. Lijkt een onmogelijke opgave haha. En ik kon er even naar het toilet.


’s Avonds keek ik in bed Wie is de Mol. De mensen die ik momenteel verdenk zitten er allemaal nog in. Wat een opdracht was dat waarbij de meesten op de kop van 60m hoogte naar beneden gingen. Ik was op de normale manier gegaan.

ZONDAG

Op zondag was ik best productief. Ik heb eerst binnen alle ramen gelapt, want eerder deze week had de glazenwasser de buitenkant gedaan. ’s Middags ging ik bezig met mijn moestuinbak. Het zand dat erin zit is heel erg nat. Een tijdje terug had ik al wel gezien dat er aardig wat water onderin de bak stond, maar ik kon er weinig mee. Door het water en het natte zand is de bak zo zwaar dat ik er geen beweging in kreeg.

Het was nu eindelijk eens droog, waardoor ik al het zand er uitgehaald heb. Vervolgens lagen er nog Hydro korrels in en een laag water die enorm stonk. Een groot deel van het zand heb ik op twee vuilniszakken in de garage gelegd in de hoop dat het opdroogt. Wilco denkt dat het niet meer op gaat drogen. Ik heb wel een beetje hoop. De tijd zal het leren 😀

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *