Fotoverslag week 01 – 2022 | Nintendo Switch

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 01– 2022. Deze week had ik nog vakantie. Door het slechte weer en Corrie heb ik eigenlijk weinig beleefd. Het is dan ook een kort fotoverslag in tegenstelling tot de afgelopen maandverslagen. Ik gamede op de Nintendo Switch, ging op zoek naar Hilde en zag een regenboog. Veel kijkplezier.

 

MAANDAG


Mijn tweede week vakantie ging in en dat betekende dat ik op weer samen met Wilco boodschappen ging doen. Deed het ‘vroeger’ altijd samen met m’n moeder en oma en heb het nooit vervelend gevonden om te doen.

 

’s Middags ging ik naar m’n ouders om het één het ander uit te zoeken. We kwamen o.a. deze stofzuigerzakken tegen die weg konden. Ik heb ze gelijk op de weggeefhoek gezet en zijn inmiddels bij iemand terecht gekomen die ze goed kon gebruiken.

 

DINSDAG


Deze twee stekjes heb ik na maanden wachten eindelijk overgepot. Het zijn Chinese lantaarns. Ik hoop dat het gaat lukken.

 


OH YES, MAFS oftewel Married At First Sight is weer begonnen! Zooo benieuwd naar de koppels en hoe het zal aflopen. Heb de tweede aflevering al gekeken via Videoland. Die komt morgen pas op televisie 😀

 

VRIJDAG


M’n zus kwam gezellig even langs en bleef ook lunchen.

 


Wilco had van zijn kerstpakketbon een spel voor de Nintendo Switch gekocht. Mario Kart, in het begin werd ik er helemaal niet goed van. Inmiddels ben ik er wat meer aan gewend en kan ik het spel normaal spelen, maar niet te lang.

 

ZATERDAG

De blogpost met theevragen kwam online, waarin ik ook deze leuke mok liet zien. Heb je dat gemist? Hier kun je het teruglezen.

 


Het was eindelijk een droog tijdens mijn vakantie dus besloten Wilco en ik om te gaan Geocachen. Naast dat het droog was, was het ook behoorlijk koud. We gingen dus niet zo heel lang op pad. Het meisje op de foto is Hilde, zij was op mysterieuze wijze verdwenen en wij moesten haar zoeken. Was een leuke, maar wel korte cache.

 

ZONDAG


Het regende weer eens voor de verandering en vervolgens kwam de zon door dus verscheen deze mooie regenboog. Heb een klein stukje ervan vast kunnen leggen.

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

2 gedachten over “Fotoverslag week 01 – 2022 | Nintendo Switch”

  1. Hallo Madelon,nog de beste wensen voor het nieuwe jaar! Ik vindt het erg leuk dat er nu weer vaker een blog online komt,ik keek de laatste maanden regelmatig of je weer iets geplaatst had maar helaas.Ik lees je verhalen altijd met veel plezier! Groetjes Rudi Pelzer

  2. Hai Rudi,

    Dankjewel, jij ook de beste wensen voor 2022!
    Leuk om te lezen. Ik doe m’n best om weer twee keer per week wat te plaatsen. Tot nu toe lukt het aardig haha.

    Groetjes Madelon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *