Fotoverslag week 01 – 2021 | Wandelen

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van week 01 – 2021. Mijn week bestond uit filmen op locatie, oppassen op de leukste labradoodle hond en lekker veel wandelen zowel alleen als samen. Veel kijkplezier!

 

MAANDAG


De eerste werkweek van dit jaar begon mooi vroeg voor mij. Om 08.00 uur was in in Almelo om een video te maken van de verhuizing naar de tijdelijke huisvesting van de kazerne.

 

Om dit moment te ‘vieren’ was er krentewegge.

 


’s Middags leefde Wico zich uit met de bladblazer.

 

DINSDAG


Zoals je in de blog ‘Hai 2021‘ kon lezen wil ik meer gaan wandelen. Ik ben het binnen zitten zat. Moet er alleen nog een modus in vinden wanneer ik dat het fijnst vind om te doen.

 

DONDERDAG


Het was weer tijd voor de podotherapeut. Ik werd weer eens Manon genoemd. Ik vind het dan zo lullig om die persoon te corrigeren, maar tegelijkertijd vind ik het vervelend dat iemand mijn naam verkeerd zegt. Op Instagram maakte ik een poll hierover en 88% zou het verbeteren. Misschien moet ik daarin toch wat harder worden haha.

 

VRIJDAG


Een bezoekje aan de Twente Safety Campus, want er moest gefilmd worden. Eenmaal daar bleek de filmster van de dag ziek te zijn. Ik was er dus eigenlijk voor niks heengegaan. Ben er toch maar even gebleven om wat dingen te printen en te doen op de pc. Daarna ben ik weer naar huis gegaan.

 


Eerste oppasdag! Hoe leuk zou dit staan met een mops aan de riem? Enig toch 😀 Tot die tijd oefenen we gezellig met Jack.

 


Je ziet hem bijna niet, maar hij zit gezellig tussen ons in op de bank. Nu mag het nog, straks als de nieuwe bank er is niet. Dus misschien hadden we nu al streng moeten zijn. Ach ja komt vast goed.

 

ZATERDAG


Support your locals he 😛

 


Soms moet je gewoon even Candy Crushen, haalde het ene na het andere level. Ook wel een keer fijn.

 

 

ZONDAG


Wilco had een late dienst dus ging ik gezellig naar mijn ouders toe. Mama stelde voor om een stukje te gaan wandelen dus zijn we dat gaan doen.

 


Mama’s tomatensoep is altijd lekker. Wanneer ik bij mijn ouders eet gebruik ik 9 van de 10 keer mijn oude eendjesbestek. Tenzij mijn neefje er is, dan gebruikt hij het haha.

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *