Fotoverslag oktober – 2022 | Jarig!

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van oktober 2022. Deze maand was ik jarig, kreeg ik een super leuk cadeau dat ik uitprobeerde bij m’n moeder en at ik regelmatig buiten de deur. Veel kijkplezier!

Week 40

Ik ga incognito de deur uit, want ik ben jarig en er staat een groot spandoek in de voortuin haha.

Dit spandoek om precies te zijn. Mijn ouders en zus zijn er druk mee geweest en hebben ook nog eens het hele huis versierd. Ik kon er dus niet onderuit dat ik jarig ben en dat ik dertig ben geworden.


Ik maakte een arretjescake om te trakteren op m’n werk.


Wilco en z’n vader waren druk met het verven van de balk waar later deze week de nieuwe trapleuning tegenaan kwam.


Aangezien ik jarig was trakteerde ik op een broodje van de Broodbode.


En gingen we uiteten bij Lutscher Alm.

Lunchwandeling met collega’s.


Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn ouders een starterskit van Pink Gellac. Die probeerde ik later die week uit bij mijn moeder.


Dit is het resultaat. Niet slecht voor een eerste keer al zeg ik het zelf. Ik ben natuurlijk geen professional en dat wil ik ook niet worden, maar als ik het zo nu en dan bij m’n moeder en mezelf kan doen vind ik het leuk om te doen.

Weer aan de wandel geweest en toen kwamen we deze koe onderweg tegen. Ze zijn er niet altijd op die plek, dus wanneer ze er zijn is dat altijd leuk om te zien.

Het laatste ijsje voor dit jaar.

Week 41


Voor het eerst had ik wat besteld bij Loavies en ik moest nog wat boodschappen doen. Dat combineerde ik en ging dus even op de fiets naar winkelcentrum Zuid.

Heel gezellige avond gehad met m’n oud klasgenootjes in het alimentatie café Santé hahah.

Week 42

Ben net een paar weken dertig en gelijk ben ik mega verkouden. M’n oor zit dicht, maar komt ‘gewoon’ door de verkoudheid en kon dus niet uitgespoten worden. Dan maar proberen of stomen wat helpt. Uiteindelijk heeft het vier weken geduurd totdat m’n gehoord weer normaal was.


Aan het wachten bij de huisarts…

Week 43


Het snoer van m’n elektrische deken zat op een leuke manier in de knoop. Vond ik wel een fotootje waard.

Wilco en ik gingen Geocachen. Er waren wat leuke in en rondom Glanerbrug die we nog niet hadden gedaan.

Bedankt voor het lezen een tot de volgende keer!