Fotoverslag November/december 2022 | Corona

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van november/december 2022. Deze maanden kwam Sinterklaas aan, waren Wilco en ik 9 jaar samen en kreeg ik voor het eerst Corona. Veel kijkplezier!

November


Mijn moeder wilde al een tijdje bij de Blije Naald een telefoonkoord maken, maar het kwam er steeds niet van. Dus als verrassing maakte ik er eentje voor haar zoals ze hem graag wilde.


Bij de action kocht ik deze adventskalender van Celebrations. Vorig jaar had ik er eentje van Pickwick, Tony Chocolonely en een december kraskalender. Dus ik wilde nu iets anders en vond deze wel leuk.

 
Bij Rosy’s vieren dat Wilco en ik 9 jaar samen zijn.


Sinterklaas kwam aan in Nederland, dus mijn neefje kwam hem welkom heten in de stad.


Moest even wat dingen doen dus ik stapte op de fiets en onderweg naar huis poepte er een vogel op mijn hoofd. Zo smerig, zat te kokhalzen op de fiets. Eenmaal thuis snel m’n muts afgedaan en afgespoeld.

December

   Op m’n werk kregen we deze adventskalender van een relatie. We hebben hem op kantoor gezet en als hij helemaal leeg ik verdelen we de inhoud.

Bij Intratuin hadden ze vroege vogel korting en we wilden nieuwe planten voor op de vensterbank die tegen de warmte van de zon en tegen de warmte van de verwarming kunnen. Na een zoektocht op het internet kwam ik uit bij vrouwentongen. Ik kocht er twee van, alleen bleken ze toch vrij klein voor in de vensterbank. Nu staat er eentje op mijn thuiskantoor en op een andere plek in de woonkamer.


We vierden Sinterklaas en ik kreeg deze cadeaus van Pink Gellac. Het zijn drie kleuren: groen, grijs en zwart. Een mat waardoor je niet allerlei pruttel op je tafel krijgt tijdens het lakken of afhalen en een cleanser die je nagels vetvrij maakt.


We gingen naar de kerstmarkt in Munster. Hier was ik weer verkouden en moest ik enorm niezen en kon regelmatig (zoals hier op de foto) amper mijn ogen openhouden. Dat weerhield ons er niet van om een lekker broodje bratwurst/currywurst te nemen. Smaakte heerlijk!

  
Toen we de kerstmarkt helemaal gezien hadden deden we nog een cache in de buurt. Wij waren echt op zoek naar een cache die verstopt zit, maar dit bleek uiteindelijk een open cache te zijn die ergens hangt en je naam op kan schrijven.

Bingo tijd! Eindelijk weer eens een bingo bij Vogido zelf in plaats van online.

Met een volle kaart won ik dit Gingerbread House. Ik had tegelijk met nog iemand bingo, dus gingen we dobbelen. Ik had het hoogste aantal gegooid en kreeg de ander chocomel + slagroom als troostprijs.


In Enschede was er een route uitgezet voor een lichtshow op gebouwen. Wilco en ik gingen die route lopen in de kou en gladheid. Was leuk om te doen.

Een dag later testte Wilco positief op Corona en twee dagen later ik helaas ook. Paar dagen verder stopte er een busje voor de deur. Wilco vroeg heb je iets besteld? Dat had ik niet, maar toch kwam er een bezorger bij ons aan de deur. Bleek uiteindelijk dat vrienden een puzzel besteld hadden die we konden doen, omdat we toch thuiszaten en nergens heen mochten. Is toch te leuk deze puzzel!

We sloten 2022 af in stijl en zonder Corona. We zaten heerlijk in onze chill kleding/pyjama en om 10 over 12 lagen we in bed. Wilco moest met oud en nieuw werken dus deden we het lekker rustig aan.

Bedank voor het lezen en tot de volgende keer!