Fotoverslag juni 2021 – Opnieuw tante

Haiiii, leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn fotoverslag van juni – 2021. Dit was een drukke maand, met verjaardagen, uitjes en werd ik opnieuw tante! Tussendoor aten we een nieuwe smaak ijs en gingen we weer geocachen. Veel kijkplezier!

 


Kevin was eind mei jarig en in juni kwamen eindelijk de versoepelingen dus gingen we uiteten bij Le Pompidou.

 


We kwamen tijdens het Geocachen andere Geocachers tegen. Een ouder stel die een gps en een briefje gebruikten in plaats van de app op de telefoon. Zo schattig!

 


De auto kon een wasbeurt gebruiken, dus gingen we door de carwash.

 


Begonnen aan de serie Atypical op Netflix.

 


Mijn rijbewijs verloopt in juli. Dan is het gewoon al tien jaar geleden dat ik slaagde voor mijn rij-examen. Ik word oud :’). Om die reden ging ik dus naar het Stadskantoor om een nieuw aan te vragen.

 


Op Instagram had ik deze jurk gezien en vond hem zo vrolijk en leuk dat ik naar de stad ging om hem te zoeken en passen bij C&A. Blijkbaar was ik niet de enige, want hij was er alleen nog in maat 38. Helaas was dat deze keer te groot voor mij en op internet was hij ook al niet meer te vinden.

 


Vervolgens kwam ik bij één van mijn favoriete kledingwinkels: Costes. Ik paste deze twee jumpsuits en nam alleen de groene mee naar huis.

 


Jaaa, de eerste wedstrijd van het Nederlansds elftal kijken. Heb er zelfs vlaggetjes voor gescoord voor onder de overkapping.

 

Deze zwangerschap geen uitgebreide babyshower voor mijn zus maar een afternoon-tea met z’n drietjes bij  Theetuin Ik & mijn moeder.

 


De eerste ijsjes die met de cadeaubonnen van mijn werk zijn gehaald! Wilco en ik hadden beiden de smaak watermeloen. Smaakte goed!

 


Controle afspraak bij de mondhygiënist.

 


Wilco zegt altijd dat hij niet slaapt. Ik weet dat het wel zo is en probeer dan zo stil mogelijk mijn telefoon te pakken en via mijn camera dan te kijken. Dat resulteert negen van de tien keer in zo’n foto 😛

 


Kijk wat mijn zus gemaakt heeft! Mijn tweede neefje. Hij heet Glen, schijnt enorm op mij te lijken als baby en is op dezelfde dag jarig als zijn oma. Zo bijzonder!

 


Naast dat mijn moeder een kleinzoon cadeau kreeg op haar verjaardag kreeg ze van ons deze inductiebeschermer. Mooi hé!

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *