5 verzorgingsproducten waar ik niet zonder kan

Een beauty blogger zal ik nooit worden, want ik gebruik alleen mascara, soms rouge en een oogpotlood en that’s it. Dat betekent niet dat ik er niet van houd om mijzelf te verzorgen. Ik vind het heerlijk om te douchen en na de tijd in de smeren, zodat mijn huid niet droog wordt en het ruikt altijd zo lekker! In deze blogpost laat ik je zien zonder welke vijf verzorgingsproducten ik echt niet kan. Veel leesplezier!

 

1. (Droog)Shampoo
Shampoo met plant erachter

Een tijdje terug heb je mijn blog kunnen lezen over mijn haren minder wassen avontuur. Ik heb een tijdlang mijn haren elke dag gewassen en dat wilde ik minderen. Dat is inmiddels gelukt, maar wel minimaal. Ik was het nu om de dag. De ene keer gaat het beter dan de andere keer. Op de dagen dat mijn haar al vrij vettig is gebruik ik daarom droogshampoo. Ik vind het er daardoor echt minder vettig uit zien.

 

2. Dagcrème

Elke ochtend doe ik dagcrème op. Mijn favoriet is van Oriflame (Milk&Honey), maar ik vind het altijd zo’n gedoe met dat bestellen dus heb ik er momenteel geen meer op voorraad en gebruik ik een Nivea crème van Wilco. Ik ben nu dus op zoek naar een ‘nieuwe’ dagcrème. Ik kom er alleen nog niet uit. Er zijn zoveel soorten en goedkoop is het ook niet. Mijn huid wordt vrij snel vettig en wanneer ik net uit de douche kom en is mijn huid behoorlijk droog. Is dat dan een gemengde huid of toch vettig? Zoveel vragen en zo weinig antwoorden haha.

 

3. Bodycream/lotion

De bodycream die ik gebruik is van Rituals, de oranje variant. Die heette eerst Happy Buddha, maar inmiddels heeft die lijn een andere naam; Touch of Happiness. Ik gebruik hem niet altijd, want door de weeks heb ik daar niet altijd tijd voor 😛 Het fijnst vind ik het als ik mijn benen geschoren heb en ze daarna insmeer met deze bodycream zooo zacht haha. Ondanks dat ik hem niet dagelijks gebruik kan ik er echt niet zonder. Op vakantie neem ik er altijd een kleine tube van mee.

 

4. Haarspray


Deze haarspray heb ik al eens eerder met jullie gedeeld. Hij werkt voor mij echt perfect. Hij zorgt ervoor dat mijn haar niet statisch wordt en dat ik er goed doorheen kan borstelen als het handdoekdroog is. Als ik het niet gebruik wordt mijn haar gelijk weer statisch en dat maakt het alleen al dat ik er niet zonder kan.

 

5. Deodorant

Als ik iets vreselijk vind is het wel zweetgeur. Ik heb dan ook (bijna) altijd deo bij mij, want ik zou het heel erg vinden als anderen in mijn zweetgeur moeten zitten. Zelf gebruik ik deo van Rexona, de roze variant biotrythm en die bevalt mij goed.

 

Welk verzorgingsproduct kan jij absoluut niet zonder?

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *