5 dingen die ik nog nooit heb gedaan…

Je vind lijstjes leuk of je vind ze niet leuk. Als jij bij die eerste groep hoort heb ik goed nieuws voor je. Er staat een lijstje klaar met ‘5 dingen die ik nog nooit heb gedaan’, maar best eens zou willen doen. Eentje kun je denk ik al wel raden als je mij goed kent. Er zitten een paar grote dingen, maar ook simpele dingen tussen. Veel leesplezier!

 

1. Indoor Skydiven

Dit lijkt mij zo ontzettend gaaf! Uit een vliegtuig of van een berg afspringen is niet wat voor mij. Toch lijkt het mij te gek om ‘even’ te zweven en geen last te hebben van de zwaartekracht. Alleen de kick die je er van krijgt lijkt mij al geweldig. Leuk idee voor mijn 30ste verjaardag? (Duurt nog minimaal 2,5 jaar, maar je kunt niet vroeg genoeg zijn met hinten)

 

2. La casa de papel kijken

Van deze Netflixserie heb ik nog nooit een hele aflevering gezien. Wilco is er lyrisch over en zegt steeds dat ik er ook eens aan moet beginnen, zodat we het volgende seizoen samen kunnen kijken. Misschien moet ik het maar eens een kans geven. Het enige wat mij tegenhoudt is dat ik wel wat belangrijke stukken heb gezien terwijl Wilco het keek en dus sommige stukken minder spannend zullen zijn voor mij. Maargoed als dat alles is…

 

3. Figureren in een serie, soap of film

Actrice worden is iets wat ik heel lang heb gewild. In groep 1 en 2 op de basisschool kleedde ik mij altijd om in de poppenhoek, in groep 8 had ik de hoofdrol in de afscheidsmusical en op de middelbare school ging ik naar de theaterklas. Met dat laatste moest ik helaas stoppen toen ik van school moest wisselen, maar mijn liefde voor acteren is eigenlijk nooit weggegaan. Daarom ‘acteer’ ik nu in mijn vlogs 😉 Nee grapje! Het beroep actrice beoefenen wordt hem niet voor mij, maar om er toch dicht in de buurt te komen lijkt het mij leuk om eens te figureren bij bijvoorbeeld GTST.

 

4. Een webshop beginnen

Een paar jaar geleden verkocht ik mijn schoolboeken via bol.com en dat voelde net alsof ik een eigen webshop had. Ik vond het zo leuk als ik weer een mailtje binnen kreeg over dat er een koper voor mijn boek was. Het inpakken deed ik dan ook zorgvuldig. Ik zou alleen niet weten waarin ik een webshop zou moeten beginnen. Dus dan wordt het al moeilijk haha. Wie weet ooit in de toekomst.

 

5. Een mopshond kopen

Mijn liefde voor mopshonden schuif ik niet onder stoelen of banken. Ik krijg dan ook regelmatig de vraag: Heb je al een hond? Nou nee die heb ik niet en komt er voorlopig ook nog niet. Ik ben te weinig thuis om dat beestje de liefde te geven die hij/zij verdient dus helaas zit het er voor nu nog niet in. Elke dag zonder is er weer eentje dichterbij met moet ik maar denken haha.

 

Wat heb jij nog nooit gedaan, maar zou je best eens willen doen?

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

2 gedachten over “5 dingen die ik nog nooit heb gedaan…”

  1. Hallo madelon,ik zou ooit mijn jongensdroom willen waarmaken dat ik de kans krijg om een vrachtwagen te mogen rijden dat lijkt mij echt geweldig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *